Kuva: Doctor Strange 2:ssa nähdään uusi supersankari, jota moni vanha Marvel-fanikaan ei tunne

Huhujen mukaan toukokuussa ensi-iltansa saavassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvassa nähdään useita uusia supersankareita sekä vaihtoehtoisia versioita tutuista hahmoista.

Marvel Studios tietenkin suojelee Tohtori Oudon toista sooloelokuvaa spoilereilta parhaansa mukaan, mutta ihan kaikkia kortteja ei pidetä piilossa; jo Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin ensimmäisessä trailerissa vilahtanut America Chavez poseeraa ”paljastavasti” elokuvan uudessa mainosbannerissa:

Doctor Strange

Mitä Marvel-sankareihin tulee, America Chavez on hyvinkin tuore luomus.

Joe Casey ja Nick Dragotta esittelivät hahmon Vengeance-sarjakuvan ensimmäisessä numerossa vuonna 2011. Myöhemmin sankari on nähty Young Avengersin ja A-Forcen sivuilla. Mistään järin tunnetusta hahmosta tai Marvel-maailman isosta tykistä ei ole kyse; on suorastaan aika yllättävää, että America Chavez tuotiin valkokankaalle jo tässä vaiheessa.

Useimmista Marvelin naispuolisista supersankareista America Chavez poikkeaa sillä, että hahmo on avoimesti lesbo – tiedossa ei tosin vielä ole, millä tavalla asiaa aiotaan Doctor Strange -elokuvassa käsitellä. America Chavezia esittää valkokankaalla Xochitl Gomez. Alkujaan hahmon piti olla mukana jo Spider-Man: No Way Homessa, mutta Marvel Studios luopui näistä suunnitelmista ennen elokuvan julkaisua.

Alla vielä kertaukseksi Multiverse of Madnessin traileri.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/kuva-doctor-strange-2ssa-nahdaan-uusi-supersankari-jota-moni-vanha-marvel-fanikaan-ei-tunne/

Aiheeseen liittyvät artikkelit