Independence Day -ohjaajalta suoraa puhetta: “Jatko-osa olisi pitänyt jättää kokonaan tekemättä Will Smithin takia”

Tehostespekaatteli Independence Day sai hirveän vääntämisen jälkeen jatko-osan kesällä 2016. Independence Day: Resurgencen menestys jäi vaatimattomaksi, eikä kolme vuotta myöhemmin moni enää edes muista koko elokuvaa.

Nyt molemmat Independence Dayt ohjannut Roland Emmerich on kertonut katuvansa jatko-osan tekemistä.

Asiat alkoivat mennä mönkään siinä vaiheessa, kun Will Smith päätti olla palaamatta sankarirooliinsa ja tehdä Suicide Squadin Independence Day: Resurgencen sijaan. Tämä pakotti pistämään elokuvan tarinan uusiksi – ja tappamaan Smithin hahmon nolosti valkokankaan ulkopuolella.

ID4

”Minun olisi pitänyt lopettaa elokuvan tekeminen [kun Will Smithiä ei saatu mukaan], koska alkuperäinen käsikirjoituksemme oli paljon parempi. Jouduin sitten väsäämään nopeasti kasaan uuden käsiksen. Minun olisi pitänyt vain sanoa elokuvalle ei”, Emmerich tilitti Yahoon haastattelussa.

Ohjaaja pettyi Independence Dayn jatko-osaan niin pahasti, että elokuvien tekemisestä meni hetkeksi maku. Nyt uusi leffa on kuitenkin valmis: Midway saa ensi-iltansa perjantaina 8. marraskuuta.

Alla molempien elokuvien trailerit.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/independence-day-ohjaajalta-suoraa-puhetta-jatko-osa-olisi-pitanyt-jattaa-kokonaan-tekematta-will-smithin-takia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit