Quentin Tarantinon uusi teos julkaistaan ensi viikolla – Traileri on niin hurja, että se on piilotettu ikärajoituksen taakse

Quentin Tarantinon uran ensimmäinen romaani saapuu Suomessakin kirjakauppoihin ensi viikolla. Nyt teoksesta on julkaistu traileri muistuttamaan julkaisupäivästä.

Once Upon a Time in Hollywood on romaanisovitus samaa nimeä kantavan elokuvan käsikirjoituksesta. Kuten oheinen trailerikin osoittaa, kirja esittelee myös sellaisia kohtauksia, joita ei vuoden 2019 elokuvassa nähty.

Videon upotus on alla, mutta ikärajarajoituksen takia sen voi katsoa vain YouTubessa.

Juho Ahokkaan suomentaman Once Upon a Time in Hollywoodin kuvaus kuuluu seuraavasti:

Vuoden 1969 Los Angelesissa näyttelijä Rick Dalton ja hänen sijaisnäyttelijänsä ja ainoa ystävänsä Cliff Booth yrittävät pysyä mukana elokuva-alan mullistuksissa. Tarantinon teksti rullaa kuin klassikko-Cadillac hänen kuljettaessaan parivaljakkoa halki Hollywoodin kultakauden viimeisten hetkien. Matkan varrelle osuu kavalkadi menestyneempiä kollegoita ja toinen toistaan häiriintyneempiä hippejä.

Ja kansi näyttää tältä:

Once Upon a Time in Hollywood

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/quentin-tarantinon-uusi-teos-julkaistaan-ensi-viikolla-traileri-on-niin-hurja-etta-se-on-piilotettu-ikarajoituksen-taakse/

Aiheeseen liittyvät artikkelit