Tulossa: Näitä kuutta uutta Netflix-elokuvaa kannattaa odottaa syksyltä – Mukana avaruusolioita, Sherlock Holmesin pikkusisko ja David Fincherin ensimmäinen uusi leffa sitten vuoden 2014

Elokuvateattereiden ensi-iltojen tilanne näyttää syksyn osalta perin kurjalta, mutta onneksi suoratoistopalveluihin on sentään luvassa uutta katsottavaa koronaviruspandemian aikanakin. Listasimme kuusi tulevaa elokuvaa, joita odotamme Netflixiin innolla tai vähintäänkin suurella mielenkiinnolla.

Tulevilta viikoilta ja kuukausilta Muropaketin toimituksessa varrotaan eritoten seuraavia elokuvia:

1. John Was Trying to Contact Aliens

Suoraan Netflixissä julkaistavassa dokumentissa kerrotaan John Shepherdistä, joka on käyttänyt jo vuosikymmeniä saadakseen yhteyden Maan ulkopuolisiin olentoihin. Tuloksetta, ikävä kyllä. Matthew Killipin ohjaama elokuva julkaistaan Netflixissä 20. elokuuta nimellä Mies joka yritti ottaa yhteyttä avaruusolentoihin.

2. I’m Thinking of Ending Things

Netflixissä 4. syyskuuta julkaistava I’m Thinking of Ending Things on Charlie Kaufmanin ohjaama ja käsikirjoittama kauhu/häröilyelokuva, joka tähdittävät Jessie Buckley, Toni Collette ja Breaking Badin Jesse Plemons. Kaufmanin edellisestä ohjauksesta (Anomalisa, 2015) on kulunut jo viisi vuotta, joten tottahan I’m Thinking of Ending Things kiinnostaa.

3. The Devil All the Time

Donald Ray Pollockin romaaniin pohjautuva The Devil All the Time on toisen maailman sodan ja Vietnamin sodan väliseen aikaan sijoittuva psykologinen trilleri ”häiriintyneistä ihmisistä”. Tarinan yksityiskohdista ei ole vielä tietoa, eikä traileriakaan ole julkaistu. Tiedossa on kuitenkin The Devil All the Timen näyttelijäkaarti, ja se on melkoisen nimekäs: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska ja Robert Pattinson. Antonio Camposin ohjaama elokuva julkaistaan Netflixissä 16. syyskuuta.

4. Enola Holmes

Nancy Springerin nuortenkirjoihin pohjautuva Enola Holmes kertoo maailmankuulun mestarietsivän pikkusiskosta, Enolasta, jota esittää Stranger Thingsin Millie Bobby Brown. Mielenkiintoa arvatenkin kepeää mysteerileffaa kohtaan kasvattavat näyttelijäkaartiin kuuluvat Henry Cavill ja Helena Bonham Carter. Enola Holmes julkaistaan Netflixissä syyskuun aikana. Ensimmäistä traileria odotellaan yhä.

5. The Trial of the Chicago 7

Esimerkiksi The Social Networkista tutun Aaron Sorkinin ohjaama ja käsikirjoittama The Trial of the Chicago 7 kertoo Vietnamin sodan vastustajista, jotka joutuvat kovien syytösten kohteeksi. Ja jos Devil All the Timella oli kova näyttelijäkaarti, yltää The Trial of the Chicago 7 vähintäänkin samaan: mukana ovat Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Strong, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Kelvin Harrison Jr., Frank Langella, William Hurt ja Michael Keaton. Sorkinin elokuva julkaistaan Netflixissä 16. lokakuuta. Traileria ei ole vielä näkynyt.

6. Mank

David Fincher on keskittynyt viime vuosina tuottamiseen ja sarjoihin, eikä ole ohjannut uutta elokuvaa sitten vuoden 2014 Gone Girlin. Mankia on siis todellakin odotettu. Netflixin omaa tuotantoa edustava elokuva kertoo Citizen Kanen käsikirjoittajasta Herman J. Mankiewiczistä. Aihe ei välttämättä äkkiseltään kuulosta yhtä herkulliselta kuin vaikkapa Fight Club tai Seven, mutta luottomme Fincheriä kohtaan on kova. Pääosia mustavalkoisessa Mankissa esittävät Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins, Tom Burke, Tuppence Middleton, Tom Pelphrey ja Charles Dance. Netflix ei ole vielä virallisesti vahvistanut Mankin julkaisupäivää, mutta sitä on lupailtu lokakuulle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/tulossa-naita-kuutta-uutta-netflix-elokuvaa-kannattaa-odottaa-syksylta-mukana-avaruusolioita-sherlock-holmesin-pikkusisko-ja-david-fincher/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Dyyni on vuoden 2021 odotetuin scifi-elokuva – Hyv...
Arvostelu |
Oscar Isaac loistaa The Card Counter -...
Deadpool puolustaa “uudessa” elokuvassa Nickelback...