Lähestymiskielto: Itseään John Wickiksi väittävä mies vainoaa Natalie Portmania

Star Warsista ja Thor-elokuvista tuttu Natalie Portman on vaatinut lähestymiskieltoa miehelle, joka pyrki hänen asuntoonsa väkisin. Pidätettäessä mies kertoi nimekseen John Wick.

The Blast uutisoi, että näyttelijä Natalie Portman oli tammikuun lopussa ilmoittanut poliisille miehestä, joka yritti väkisin hänen asuntoonsa. Oikeuden raportissa kerrotaan, että mies soitti lukuisia kertoja ovikelloa, mutta ei vastannut mitään, kun hänelle puhuttiin ovipuhelimen kautta. Pidättämään tulleelle poliisille mies kertoi nimekseen John Wick, vaikkakin hänen ajokortistaan paljastui hänen oikea nimensä.

Kuulusteluissa mies ei vastannut, jos häntä puhuteltiin oikealla nimellä, vaan suostui vastaamaan ainoastaan mikäli häntä kutsuttiin Johniksi. Mies kertoi puhuneensa Portmanin kanssa useita kertoja telepaattisesti ja matkustaneensa siksi Coloradosta Los Angelesiin tapaamaan tätä.

Mies siirrettiin lopulta psykiatriselle osastolle ja hänelle määrättiin kielto omistaa tuliaseita. Portmanin hakeman lähestymiskiellon läpimenosta oikeudessa ei ole tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/lahestymiskielto-itseaan-john-wickiksi-vaittava-mies-vainoaa-natalie-portmania/

Aiheeseen liittyvät artikkelit