Kuva: Tältä näyttää Brendan Gleeson presidentti Donald Trumpin roolissa The Comey Rule -sarjassa

The Comey Rule -sarja nähdään marraskuussa.

Showtime-kanava on julkaissut ensimmäisen kuvan Brendan Gleesonista The Comey Rule -sarjassa, jossa hän esittää presidentti Donald Trumpia. Neljästä tunnin mittaisesta jaksosta koostuva The Comey Rule -minisarja saa ensi-iltansa marraskuussa, hieman yllättäen vasta Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen.

Esimerkiksi Deadline ihmettelee artikkelissaan kanavan päätöstä olla näyttämättä sarjaa jo ennen vaaleja.

Sarjassa nähdään myös Jeff Daniels entisen FBI-johtaja James Comeyn roolissa, jonka vuonna 2018 ilmestyneeseen A Higher Loyalty -kirjaan sarja perustuu. Kyseessä ei siis ole Trumpin tai Comeyn elämäkertaelokuva, vaan Showtime painottaa sen keskittyvän kahden hyvin erilaisen miehen tarinoihin.

The Comey Rule -sarjassa nähdään myös muun muassa Holly Hunter, Michael Kelly, Jennifer Ehle, Scoot McNairy, Jonathan Banks, Oona Chaplin, Amy Seimetz, Steven Pasquale ja Peter Coyote. Esimerkiksi Netflixin The OA -sarjasta tuttu Kingsley Ben-Adir esittää presidentti Barack Obamaa.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Captain Phillips -leffasta tuttu Billy Ray, joka toimii myös vastaavana tuottajana.

The Comey Rule -sarjan saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuva-talta-nayttaa-brendan-gleeson-presidentti-donald-trumpin-roolissa-the-comey-rule-sarjassa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit