Bruce Willisin uusi Glass-elokuva kierrättää käyttämättä jäänyttä Unbreakable-materiaalia

Glass saa ensi-iltansa Suomessa reilun viikon kuluttua perjantaina 18. tammikuuta.

Unbreakable- ja Split-elokuvien tarinoita jatkavassa Glass-leffassa nähdään ohjaaja M. Night Shyamalanin mukaan Unbreakablesta aikoinaan pois leikattua materiaalia. Vanhalla materiaalilla on hänen mukaansa tärkeä tehtävä uudessa elokuvassa.

– En halua paljastaa liikaa, mutta mukana on alkuperäismateriaalia Unbreakablesta, kohtauksia joita ei ole ennen nähty. Bruce Willis vanhenee valkokankaalla oikeasti 18 vuotta, joka on aitoudessaan vahva kokemus, Shyamalan kertoo Fandangon haastattelussa.

Glass saa ensi-iltansa Suomessa reilun viikon kuluttua perjantaina 18. tammikuuta. Leffan virallinen juonikuvaus kertoo:

”M. Night Shyamalan saattaa yhteen tarinat kahdesta hittielokuvastaan—Touchstone Picturesin vuoden 2000 elokuvasta Unbreakable ja Universalin vuoden 2016 elokuvasta Split—joista rakentuu aivan uusi, sarjakuvamainen trilleri: Glass.

Elokuvasta Unbreakable Bruce Willis palaa David Dunnin rooliin ja Samuel L. Jackson on jälleen Elijah Price, joka tunnetaan myös liikanimellään herra Glass. Elokuvasta Split taas tulevat James McAvoy, joka uusii monipersoonaisen Kevin Wendell Crumbin roolinsa, ja Anya Taylor-Joy, joka on ainoana Pedon kohtaamisesta selviytynyt Casey Cooke

Elokuvan Split tarinaa jatkava Glass alkaa siitä, kuinka Dunn jahtaa Crumbin yli-inhimillistä Peto-hahmoa toinen toistaan hurjemmissa kohtaamisissa, mutta taustalla lankoja vetelee hämäräperäinen Price, jolla on hallussaan merkittäviä salaisuuksia molemmista miehistä.

Kivikovaan näyttelijäkaartiin kuluvat lisäksi Unbreakablesta tutut Spencer Treat Clark ja Charlayne Woodard, jotka palaavat rooleihinsa Dunnin poikana ja Pricen äitinä, sekä Golden Globe -voittaja Sarah Paulson (kauhusarja American Horror Story).”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/bruce-willisin-uusi-glass-elokuva-kierrattaa-kayttamatta-jaanytta-unbreakable-materiaalia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit