Striimaaja sekoili ja sikaili pelitapahtumassa – Sai ikuisen porttikiellon ja potkut

RuneFest 2018 -pelitapahtumassa koettiin lukuisia ikäviä hetkiä, kun eräs Runescapea striimaava henkilö kulki selkkauksesta toiseen.

Polygon-julkaisun mukaan Runescapen luonut Jagex on ryhtynyt toimiin sen jälkeen, kun kävi ilmi, että eräs RuneFest 2018 -tapahtumaan osallistunut striimaaja teki kaikkensa pilatakseen hauskanpidon muilta.

Ali “Gross Gore” Larson yritti pakottamalla suudella erästä naista – kahdesti. Toinen näistä hyökkäyksistä tallentui videolle, josta näkyy selvästi kuinka vastenmielisesti Larson käyttäytyi.

Lisäksi sanotaan, että Larson tuli monien naisten luokse ja ryhtyi kommentoimaan esimerkiksi näiden rintoja erittäin törkeällä tavalla. Kun hänelle tehtiin selväksi, että tällainen toiminta ei ole hyväksyttävää, haki Larson paikalle henkilöitä joiden kanssa hän saapui tapahtumaan – ja jatkoi näiden kanssa samaa kuvottavaa käytöstä.

Kun eräs Skiddler-niminen striimaaja halusi myöhemmin keskustella Larsonin kanssa tämän touhuista, kävi Larson häneen käsiksi ja heitti tämän vasten liikkuvaa autoa. Sen jälkeen Larson piti Skiddleriä maassa samaan aikaan, kun Larsonin ystävät potkivat häntä.

Larson myöhemmin kaivoi kuoppaansa entistä syvemmälle kertoessaan YouTubeen ladatulla videolla kuinka on täysin normaalia kommentoida sellaisen ihmisen ulkonäköä, joka on Larsonin mielestä pukeutunut liian paljastaviin vaatteisiin.

“Jos ajelisin Ferrarilla, tulisivat ihmiset kommentoimaan Ferrariani”, Larson totesi.

Jagexin mukaan se on päättänyt yhteistyön Larsonin kanssa. Lisäksi hän sai porttikiellon kaikkiin tuleviin Jagexin järjestämiin tapahtumiin.

“Haluamme pitää kaikki tulevaisuuden tapahtumamme turvallisina aivan jokaiselle”, toteaa Hagex tiedotteessa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/striimaaja-sekoili-ja-sikaili-pelitapahtumassa-sai-ikuisen-porttikiellon-ja-potkut/

Aiheeseen liittyvät artikkelit