Uusi versio Logitech G303 -pelihiirestä on suunniteltu yhteistyössä shroudin kanssa

Logitech G ja ammattipelaaja Michael ”shroud” Grzesiek ovat suunnitelleet yhteistyössä uusitun version Logitech G303 -pelihiirestä. Tämä näkyy esimerkiksi muotoilussa ja painossa.

Maailman Counter-Strike: Global Offensive -pelihuippuihin ja seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva shroud tunnetaan taidokkaasta pelaamisestaan. Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on valmistajan tiedotteen mukaan päivitetty vastaamaan shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja kytkimet sijoiteltiin uusiksi.

Pelihiiressä käytetään langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa ja vähävirtaista HERO 25K -anturia. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiiressä on nyt myös shroudin toivomana USB-C-liitäntä. Hiiri painaa vain 75 grammaa ja se toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella.

Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee heti myyntiin 129 euron suositushintaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/uusi-versio-logitech-g303-pelihiiresta-on-suunniteltu-yhteistyossa-shroudin-kanssa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit