Samsung voi työskennellä myös taittuvanäyttöisen tabletin parissa

Samsung on jo ehtinyt kunnostautua taittuvan laitteen myyntiin tuomisessa. Lisää lienee luvassa, sillä nyt yritys on hakenut patenttia taitettavalle tabletille.

Galaxy Fold oli ensiaskel taittuvanäyttöisen älylaitteen tuomisessa massoille. Samsung tähyilee jo seuraavaa vastaavanlaista tuotetta – se saattaa hyvinkin olla tabletti.

Samsungin patentista käy ilmi, että kyseessä olisi simpukkamaisesti (vertikaalisesti) keskeltä aukeava laite. LetsGoDigitalin mukaan taittuva Samsung Galaxy Tab olisi hiukan isompi kuin Galaxy Fold -puhelin. Lisäksi tabletin reunat olisivat tiettävästi terävät pyöristettyjen sijaan.

Laitteesta on arveltu myös, että virtanappi ja volume-säädin olisivat sijoitettuna rungon oikealle puolelle. Alaosassa puolestaan olisi kaiutin sekä latausportti. Kaiuttimia löytyisi myös tabletin yläosasta.

91 Mobilesin optimistisen arvion mukaan taittuvanäyttöisten tablettien odotetaan korvaavan jossain vaiheessa kannettavat tietokoneet. Alla kuva patentin mukaisesta laitteesta. Kuten aina, patentteja saatetaan hakea ilman että niitä hyödynnetään sellaisenaan varsinaisissa lopputuotteissa.

Samsung-Galaxy-tab-foldable-screen-1

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/samsung-voi-tyoskennella-myos-taittuvanayttoisen-tabletin-parissa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit