Motorola julkaisi odotetun Moto G9 plus -puhelimen myös Suomen markkinoille – Iso näyttö ja akku sekä tehokas latauslaite kohtuuhintaisena pakettina

Moto G -malliston tarkoitus on valmistajan mukaan tuoda premium-ominaisuudet edullisempaan hintaluokkaan. Tällä kertaa näitä edustavat iso näyttö, tehokas latauslaite, iso akku sekä neljän kameran yksikkö. Hinta jää silti selvästi alle 300 euron.

Aiemmin kerrotun mukaisesti Motorola Moto G9 Plus -puhelimessa on iso 6,8 tuuman HDR10- tuettu näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+. Puhelimeen on istutettu Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri ja sen kaveriksi 128 gigatavua tallennustilaa, joka vieläpä laajennettavissa enintään gigatavuun muistikortilla. Muistia on käytössä neljä gigatavua. Ulkomitat ovat 170 x 78,1 x 9,7 millimetriä ja painoa puhelimella on 223 grammaa.

Puhelimen takakamera koostuu neljästä kamerayksiköstä. Käytössä on 64 megapikselin pääkamera, jossa käytetään pikselinyhdistämistekniikkaa. Lopputuloksena on 12 megapikselin kuvia. Tällä haetaan tuttuun tapaan erityisesti helpotusta vähäisen valon kuvaustilanteisiin. Kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera tarjoaa käyttöön 118 asteen kuvakulman. Kahden megapikselin makrokameralla voi ottaa kuvan jopa 2,5 senttimetrin etäisyydeltä ja syvyyskameralla varmistetaan syväterävyyden hallinta. Etukamerassa käytetään 16 megapikselin kennoa ja siinäkin hyödynnetään pikselinyhdistämistekniikkaa.

Puhelimen sormenjälkilukija sijaitsee sivussa, painikkeessa joka toimii myös virtapainikkeena. Lisäksi puhelimessa on oma painikkeensa Google Assistant -virtuaaliapurille. Käytössä on Android 10 -käyttöjärjestelmä, ja luvassa on yksi järjestelmäpäivitys.

Akku on jälleen isokokoinen, tällä kertaa käytössä on 5000 milliampeeritunnin kapasiteetti. Lataus hoituu 30-wattisella Turbopower-pikalatauslaitteella.

Muovikuorisen puhelimen värivaihtoehdot ovat Navy Blue ja Blush Gold.  Hinnaksi on asetettu 269 euroa. Myyntiin puhelin tulee huomenna 16. päivä syyskuuta.

Samalla Motorola ilmoitti myös aiemmin uutisoidun Moto E7 Plus -puhelimen tulevan myyntiin huomenna hintaan 149 euroa. Sen värivaihtoehto on Misty Blue.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/motorola-julkaisi-odotetun-moto-g9-plus-puhelimen-myos-suomen-markkinoille-iso-naytto-ja-akku-seka-tehokas-latauslaite-kohtuuhintaisena-pakettina/

Aiheeseen liittyvät artikkelit