Puhelimelle tarjolle uusi tehokas kuvausapu: DJI OM 5 -käsivakain

DJI julkaisi uudistetun OM 5 -käsivakaimen älypuhelimille. Siinä on uusia kuvaamista helpottavia ominaisuuksia, kuten uudistettu kiinnitysmekanismi, jatkovarsi, entistä pienempi koko ja uusia kuvaustiloja.

Edeltäjäänsä pienikokoisemmassa DJI OM 5 -käsivakaimessa on magneettinen kiinnitysmekanismi, jonka kerrotaan ulottuvan älypuhelimen suojakuorien yli.

OM 5:ssä on myös kahvan sisään menevä, 215 millimetrin teleskooppinen jatkovarsi. Kahvaan on lisätty myös painike, jolla voi hallita käsivakaimen toimintoja. DJI OM 5:ssä käytetään kolmiakselista vakautustekniikkaa, mikä helpottaa kuvaamista esimerkiksi kävellessä tai muuten liikkuessa.

Vakaimen sovelluksen ShotGuides-ominaisuus tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. ActiveTrack 4.0 -kohteenseuranta tukee nyt kolminkertaista zoomausta jopa viiden metrin sekuntinopeudella. Lisäksi käytettävissä on elokuvamaiset zoomaustoiminnot taustasiirtymällä, hidastetut ja nopeutetut videotallennukset sekä panoraamakuvat kloonaustoiminnoilla.

DJI OM 5 tulee myyntiin auringonlaskun valkoisena ja Ateenan harmaana 159 euron hintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi.

Lisäksi saataville tulee Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike sisäänrakennetulla lisävalolla, joka on saatavilla 49 euron hintaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/puhelimelle-tarjolle-uusi-tehokas-kuvausapu-dji-om-5-kasivakain/

Aiheeseen liittyvät artikkelit