Myös Samsung Galaxy S11e -puhelinmallista vuoti mallinnoksia – Tasainen näyttö jää historiaan

Samsungin edullisimmasta Galaxy S11 -malliston jäsenestä, Galaxy S11e:stä, on vuotanut uusia kuvia.

PriceBaban ja Onleaksin julkaisemissa mallinnoksissa Galaxy S11e:n näyttöpaneeli pyöristyy reunoja kohden. Galaxy S10e:ssä näyttö oli vielä tasainen.

Näyttöreikä on Galaxy Note 10 -mallien tavoin keskellä näytön yläreunaa. Puhelimen takapuolella kamerat on puolestaan sijoitettu vasempaan ylänurkaan. Sama kameroiden asettelu on nähty myös tavallisesta Galaxy S11 -mallista sekä Galaxy A51 ja A71 -malleista vuotaneissa renderöinneissä.

Erilaisia kameroita ja sensoreita on yhteensä neljä kappaletta, siinä missä Galaxy S11 -perusmallissa niitä oli viisi. Niistä kolme ovat todennäköisesti kameroita ja yksi lienee ToF-sensori.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat ennakkotietojen mukaan Exynos 990 tai Snapdragon 865 -suoritin markkina-alueesta riippuen. Tavallisessa Galaxy S11e -mallissa näytön koko on todennäköisesti 6,2 tai 6,3 tuumaa. Puhelin saatetaan julkaista muiden Galaxy S11 -mallien kanssa helmikuun 18. päivänä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/myos-samsung-galaxy-s11e-puhelinmallista-vuoti-mallinnoksia-tasainen-naytto-jaa-historiaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit