Garmin esitteli epix-älykellon – Hinta kielii siitä, ettei mallia ole tarkoitettu ihan joka ranteeseen

Garmin esitteli uuden epix-älykellon. Safiirilasilla, titaanikellonkehällä ja AMOLED-näytöllä varustettu kello lupaa hyvää akkukestoa, sitä on olisi tarjolla jopa 16 päivää. Älykello on tyyliltään suunnattu soveltuvan jatkuvaan käyttöön. Näyttävä olemus näkyy myös hinnassa, joka hipoo halvimmillaankin tuhatta euroa.

Jatkuvaan käyttöön suunnitellussa epixissä on 1,3-tuumainen, jatkuvasti päällä oleva AMOLED-näyttö. Kellon painikkeet on yhdistetty uuteen, mukautuvaan kosketusnäyttöön.  Kellon tyyliä voi vaihtaa QuickFit-rannekkeilla, ja vaihtoehtoina saatavilla on metalli-, nahka-, mokka- ja silikonirannekkeita. Epix on lisäksi varustettu monitaajuusverkon ja monisatelliittijärjestelmän tuella, minkä luvataan parantavan sijaintipaikannuksen tarkkuutta. Epix Sapphire-malliin on myös esiladattu TopoActive-kartat.

Garmin epix -älykellossa on käytettävissä laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia: rannesykeanturi, hengitystahdin ja stressitason seuranta, kattavat unitiedot sekä Body-Battery -energiatason seuranta. Epix sisältää valmistajan tiedotteen mukaan lisäksi valikoiman urheilusovelluksia, muun muassa kuntosaliharjoittelu, pickleball & tennis, kiipeily, boulderointi, golf, surffaus ja laskettelu. Käytettävissä ovat myös Garmin Coach-harjoitteluohjelmat, kuten PacePro, joka auttaa pitämään yllä oikeaa tahtia ja huomioi myös nousujen jyrkkyyden ennalta määritettyä reittiä juostaessa.

Epix sisältää lisäksi älyominaisuuksia, kuten esimerkiksi ilmoitukset  puheluista, tekstiviesteistä, some-päivityksistä, kalenterihälytyksistä. Myös musiikin ja soittolistojen lataus onnistuu suoratoistopalveluista – älykelloon on esiladattu Spotify, Amazon Music ja Deezer. Tuettuna on myös Garmin Pay -lähimaksut. Garmin epixin akku kestää jopa 16 päivää älykellotilassa ja jopa 42 tuntia GPS-tilassa.

Garmin epix -kello on heti saatavissa. Värivaihtoehtoina ovat tummanharmaa teräs, musta titaani safiirilasilla ja valkoinen titaani safiirilasille, musta/hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani safiirilasilla. Suositushinnat ovat mallista riippuen 949 – 1150 euron välillä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/garmin-esitteli-epix-alykellon-hinta-kielii-siita-ettei-mallia-ole-tarkoitettu-ihan-joka-ranteeseen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit