Huhu: Huawei Mate 30 Pro sisältää Kirin 985 -suorittimen ja 55 watin pikalatauksen

Huawei

Huawei esitteli keväiset P30 ja P30 Pro -huippumallinsa vasta äskettäin, mutta huhumylly pyörii jo loppuvuodesta ilmestyvien Huawei Mate 30 -mallien ympärillä.

GSMArenan julkaisemien tietojen mukaan Huawei Mate 30 Pron AMOLED-näytön koko olisi 6,71 tuumaa ja sen valmistaja olisi BOE. Näyttöön olisi upotettu myös sormenjälkitunnistin.

Mate 30 Pron sydämenä toimii vuodon perusteella tuleva seitsemän nanometrin prosessilla valmistettu Kirin 985 -prosessori ja siitä saapuu tarjolle myös Balong 5000 -modeemilla varustettu 5G-malli.

Puhelimen takapuolelta löytynee puolestaan neljä kameraa ja neloiskamera muodostuu todennäköisesti tavallisesta linssistä, laajakulmalinssistä, telelinssistä sekä niin sanotusta Time of Flightsensorista. Akun kapasiteetiksi odotetaan 4200 milliampeerituntia ja sen on määrä tukea jopa 55 watin pikalatausta sekä 10 watin käänteistä langatonta latausta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/huhu-huawei-mate-30-pro-sisaltaa-kirin-985-suorittimen-ja-55-watin-pikalatauksen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit