Graafikko teki ylistetyllä tummalla teemallaan 85 000 euron tilin viikossa!

Graafikko tarttui digitaaliseen pensseliinsä ja tienasi aimo rahat. Ihmiset innostuivat miehen kädenjäljestä niin paljon, että moni maksoi itsensä kipeäksi.

Tienestit tehnyt henkilö esiintyy netissä nimellä Traf. Hän sanoi onnistuneensa luomaan ”oikeanlaista sisältöä oikeaan aikaan”. Vetoapua hän sai YouTube-vaikuttaja Marques Brownleelta, joka toi julkisuutta Trafin työlle.

Traf tienasi rahansa suunnittelemalla iPhone-puhelimille nykyään suositun tumman teeman. Hän laittoi uusiksi ikonitkin. Ennen ei iPhonen ulkoasun näin laaja kustomointi ole ollut mahdollista, mutta iOS 14 -julkaisun jälkeen käyttäjän löysivät porsaanreiän, joka mahdollistaa kotiruutujen uudelleensuunnittelun.

Ihmiset innostuivat Trafin luomasta teemasta ensin Twitterissä, jonne hän laittoi kuvia omasta puhelimestaan. Ihmiset kehuivat teeman pilviin, jolloin Traf innostui paketoimaan ja myymään ulkoasunsa. Hinnaksi hän asetti mojovat noin 24 euroa. Osa valitti teeman olevan liian kallis, mutta moni kuitenkin maksoi halutun summan. Lopputuloksena hän tienasi viikossa noin 85 000 euroa.

Traf antoi vinkiksi muille tienestejä hamuaville, että jos hän olisi tehnyt ulkoasun raha mielessään, hän ei olisi onnistunut niin hyvin. Hän kehottikin luomaan asioita joista itse nauttii, jonka jälkeen ne voi jakaa maailmalle ja antaa internetin tehdä loput. Alla kuva.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/graafikko-teki-ylistetylla-tummalla-teemallaan-85-000-euron-tilin-viikossa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Apple vähentää iPhone 7 -tilauksia, menekki laskus...
Motorola julkisti
Moto G Stulys ja G8 Power -malli...
Meizu julkisti edullisen metallikuorisen M5 Note -...