Viikon tekniikkauutiset: Kiinnostavia älypuhelinuutuuksia ja Core 9000 -sarjan suorittimia

Viimeisen viikon aikana on nähty useita uusia ja kiinnostavia älypuhelimia: Googlelta saapuivat uudet Pixel 3 -mallit, Huaweilta Honor 8X ja Samsungilta nelikamerainen Galaxy A9. Intel julkisti puolestaan uuden Core 9000 -suoritinperheen.

Kulunut viikko on erityisen kiinnostava mobiiliuutisten kannalta. Google julkisti Made by Google -tilaisuudessa uudet Pixel 3 -mallit sekä muita Pixel-laitteita, kun taas Samsungilta nähtiin uusi neljälinssisellä pääkameralla varutettu Galaxy A9. Tutustuimme myös Huawein keskihintaiseen Honor 8X -malliin.

Tietotekniikan saralla kerroimme muun muassa Intelin Core 9000 -tuoteperheestä ja MSIn uusista RTX 2070 -näytönohjaimista.

Google julkisti uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -mallit sekä joukon muita Pixel-tuotteita, kuten ChromeOS:llä toimivan Pixel Slaten

Google on julkistanut odotetusti uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimet. Mallit panostavat kameran laatuun. Made by Google -tapahtumassa nähtiin lisäksi Pixel Slate -tabletti, Google Home Hub -älykaiuittin ja päivitetty Chromecast.

Samsung Galaxy A9 julkistettiin – Ensimmäinen puhelin neljällä takakameralla

Samsungin A-sarjaa täydentävä A9 -puhelinmalli saa takapuolelleen peräti neljä kameraa. Niiden avulla puhelimesta löytyy nyt mahdollisuus ottaa erittäin laajakulmaisia kuvia, mutta myös zoomata optisesti.

Ensituntumat Honor 8X -puhelimesta: Houkuttelevasti hinnoiteltu ja isonäyttöinen uutuusmalli

Muropaketti vieraili Honor 8X:n julkaisutilaisuudessa Prahassa. Uusi puhelin innostaa maltillisella hinnallaan, isolla näytöllään ja tekoälykameroillaan.

OnePlus paljasti milloin OnePlus 6T:n myynti alkaa Suomessa

OnePlus kertoi aiemmin julkaisevansa uuden 6T-puhelinmallin lokakuun lopussa. Nyt valmistaja on ilmoittanut myynnin alkavan Suomessa tiistaina 6. päivä marraskuuta kello 09.00.

Intel esitteli odotetusti Core 9000 -sarjan prosessorit

Intelin uusien prosessorien toimitukset alkavat 19. lokakuuta. Core 9000-sarja vastasi pitkälti aiempien huhujen ja vuotojen myötä syntyneitä odotuksia.

MSI paljasti kahdeksan GeForce RTX 2070 -näytönohjainta

MSI:n kattaus GeForce RTX 2070 -näytönohjaimissa käsittää ainakin kahdeksan eri mallia. Kärkimallin roolissa on GeForce RTX 2070 Gaming Z 8G.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/viikon-tekniikkauutiset-kiinnostavia-alypuhelinuutuuksia-ja-core-9000-sarjan-suorittimia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit