Vuotokuva taittuvasta Motorola Razr -puhelimesta

Motorola Razr

SlashLeaks on julkaissut ensimmäisen, ilmeisesti virallisen renderöinnin tulevasta taittuvanäyttöisestä Motorola Razr -puhelimesta.

Vuotokuvan perusteella Razr näyttää pitkälti siltä, mitä patenttikuvat ja niiden perusteella tehdyt epäviralliset renderöinnit antoivat odottaa.

Kuten aiemmin kerroimme, saatetaan Motorolan Razrissa käyttää teholtaan reilusti Snapdragon 855:n ja Kirin 980:n taakse sijoittuvaa Snapdragon 710 -suoritinta. Simpukkatyyppisessä Razrissa on auki taitettuna 6,2-tuumainen 2142 x 876 -resoluutiolla toimiva näyttö sekä pienempi 800 x 600 -resoluutiolla toimiva lisänäyttö. Näin ollen puhelin olisi selvästi Samsung Galaxy Foldia ja Huawei Mate X:ää pienempi.

Razrin keskusmuistin määrän odotetaan olevan neljä tai kuusi gigatavua ja sisäisen tallennustilan määrän 64 tai 128 gigatavua, mallista riippuen. Heikompaa suorituskykyä kompensoi todennäköisesti edullisempi hinta. Wall Street Journalin artikkelin (maksumuuri) mukaan Razr maksaa ”vain” noin 1500 dollaria, kun Galaxy Fold ja Mate X sijoittuvat yli 2000 euron hintaluokkaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/vuotokuva-taittuvasta-motorola-razr-puhelimesta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit