Fractal Design julkaisi Celsius+-sarjan AIO-prosessorijäähdyttimiä

Fractal Designin uudet AIO-jäähdyttimet tarjoavat kauttaaltaan uudistuneen mallisarjan verrattuna aiempaan tarjontaan.

Uuden Celsius+-sarjan ominaisuuksiin kuuluu uudelleensuunniteltu vesiblokki ja kehittyneempi tuulettimia ohjaava PWM-keskus. Koko tuuletinkokonaisuus on mahdollista kytkeä pumppuun vain yhden kaapelin avulla. Säädeltävä RGB-valaistus tosin vaatii toisen kaapelin.

Uudet vesijäähyt tulevat saataville 240, 280 ja 360 millimetrin kokoisilla radiaattoreilla. Vaihtoehtoina ovat Dynamic-versiot mustilla tuulettimilla ja Prisma-versiot RGB-valaistuilla tuulettimilla. Tuettuja RGB-ohjelmistoja ovat Asus Aura, Gigabyte Fusion, MSI Mystic Light, Razer Chroma ja ASrock Polychrome. Mukana toimitetaan Dynamic X GP-12- tai GP-14 -tuulettimet. Pienempien 120 millimetrin tuulettimien kierrosnopeudet ovat väliltä 500 – 2000 RPM ja 140 millimetrin tuulettimien 500 – 1700 RPM.

Edullisimman Fractal Design Celsius+ S24 Dynamic -version hinta on euroissa 139,99 ja kallein malli on Celsius+ S36 Prisma 214,99 euron lähtöhinnallaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/fractal-design-julkaisi-celsius-sarjan-aio-prosessorijaahdyttimia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit