Thermalright julkaisi pienikokoisen ja selkeästi massasta poikkeavan Assassin King 120 Mini WHITE ARGB -prosessorijäähyn

Thermalrightin uusin lisäys prosessoricoolerien mallistoon on Assassin King 120 Mini WHITE ARGB. Jo nimi kielii jäähyn parista ominaisuudesta: tarjolla on ARGB-valaistus ja kokovalkoinen väritys.

Leimallista uudelle tornimalliselle jäähylle on kokovalkoinen väritys. Käytännössä koko alumiinisiili, viisi kuusimillimetristä lämpöputkea ja itse kuparinen jäähdytinblokki ovat kaikki valkoisia.

Myös coolerissa käytetty 120 millimetrin TL-D12W-S-tuuletin on pääväritykseltään valkoinen. Tuulettimessa on käytössä myös ARGB-valaistus. PWM-ohjattu tuuletin yltää enintään 1500 kierroksen minuuttinopeuteen. Ilmavirran suurimmaksi arvoksi ilmoitetaan 64,87 CFM ja suurimmaksi äänitasoksi 25,6 desibeliä.

Thermalright Assassin King 120 Mini WHITE ARGB -jäähyn mitoiksi ilmoitetaan 120 x 96 x 135 millimetriä. Painoa on kertynyt 980 grammaa. Tuetut prosessorikannat ovat LGA1200, LGA115x, AM4 ja LGA2066. Hinta- ja saatavuustiedot selviävät vasta myöhemmin.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/thermalright-julkaisi-pienikokoisen-ja-selkeasti-massasta-poikkeavan-assassin-king-120-mini-white-argb-prosessorijaahyn/

Aiheeseen liittyvät artikkelit