Samsung Galaxy Tab Active3 -tabletti soveltuu myös vähän kovempaan menoon

Samsung on kunnostautunut tuomalla myyntiin myös hieman vankempirakenteisia puhelimia, mutta myös tabletteja. Viimeisimpänä tulokkaana n Galaxy Tab Active2:n pohjalta kehitetty Galaxy Tab Active3.

Galaxy Tab Active3 on MIL-STD-810H-sertifioitu ja sillä on IP68-luokitus. Nämä kielivät laitteen iskunkestävyydestä sekä vesi- ja pölytiiviydestä.

– Työskentelytapamme muuttuvat jatkuvasti siirtyen yhä enemmän toimistoympäristöstä vaativiin kenttäolosuhteisiin. Galaxy Tab Active3:n kehityksen aikana kuuntelimme asiakkailta ja kumppaneilta saamaamme palautetta varmistaaksemme, että laite varmasti tukisi työntekoa mahdollisimman hyvin. Galaxy Tab Active3 onkin kehitetty kestämään vaihtelevia työtilanteita, ja entistä korkeampi suorituskyky varmistaa viimeisimpien sovellusten toimivuuden, kertoo Teemu Miettinen, Samsung Suomen B2B-myyntipäällikkö.

Tabletin ytimenä toimii Exynos 9810 -suoritin, ja RAM-muistia on neljä gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua. Yhteyksistä ulkomaailmaan huolehtivat esimerkiksi WiFi 6- ja 4G-tuki. Akun kapasiteetti on  5050 milliampeerituntia, ja se tukee pikalatausta USB-liitännän ja POGO Pin -liitännän kautta. Galaxy Tab Active3 tukee myös No Battery Mode -käyttöä, jolloin virta laitteelle syötetään ilman akkua.

Käyttöominaisuuksia on viritelty esimerkiksi tuomalla laitteen sivuun ohjelmoitava Quick Access -painike, joka mahdollistaa käytetyimpiin sovelluksiin tai toimintoihin. Lisäksi laitteen S Pen -kosketuskynä on IP68-sertifioitu. Takakamera on varustettu 13 megapikselin kennolla, etukamerassa tyydytään viiteen megapikseliin. Tabletti tukee myös Samsungin Dex-työpöytäkäyttöä.

Samsung Galaxy Tab Active3 on heti saatavilla ja sen suositushinta on 549 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/samsung-galaxy-tab-active3-tabletti-soveltuu-myos-vahan-kovempaan-menoon/

Aiheeseen liittyvät artikkelit