Motorola julkisti Moto G Stulys ja G8 Power -mallit – Niistä toinen saapui myös Suomeen

Motorola on julkistanut virallisesti Moto G Stulys ja G8 Power -mallinsa, jotka on nähty aiemmin jo useissa vuodoissa. Laitteista G8 Power ilmestyy myös Suomessa.

Molemmissa puhelimissa on Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri.  Moto G Stulyksessä on 6,4-tuumainen FHD+-resoluutiolla toimiva näyttö, kun taas G8 Powerissa näytön koko on 6,36 tuumaa, kertoo GSMArena.

Moto G Stulys tarjoaa 48+16+2 megapikselin kolmoiskameran, kun taas G8 Power -mallissa mukana on  16 megapikselin pääkamera,  kahden megapikselin makrokamera, kahdeksan megapikselin telekamera ja lisäksi kahdeksan megapikselin laajakulmakamera. Moto G Stulyksessä etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, ja G8 Power-malliversiossa 25 megapikseliä. Moto G Stulyksen akun koko on 4000 milliampeerituntia, kun taas G8 Powerissa kapasiteetti on peräti 5000 milliampeerituntia.

Moto G8 Power on jo saatavilla Suomessa 249 euron hintaan 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuna.  Moto G Stulyksen tarkasta saatavuudesta ei ole vielä tietoa, eikä ole varmaa, rantautuuko se Suomeen.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/motorola-julkisti-moto-g-stulys-ja-g8-power-mallit-niista-toinen-saapui-myos-suomeen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit