Motorola Moto G9 power -puhelimessa on melkoinen akku

Uudessa Moto G9 Power -puhelimessa on suurikapasiteettisen akun lisäksi myös isokokoinen näyttö ja valmistajan muistakin malleista tutun oloinen kamera.

Uudessa Moto G9 Powerissa on Motorolan puhelinhistorian suurin akku, jonka 6000 milliampeeritunnin kapasiteetin kerrotaan riittävän jopa 60 tunnin käyttöön yhdellä latauksella. Akun lataaminen onnistuu enintään 20 watin teholla.

Puhelimessa on myös Moto G -malliston ensimmäinen 64 megapikselin kamera. Siinä hyödynnetään valmistajan kärkipään malleista tuttua Quad Pixel -tekniikkaa. Pääkameran ohella käytössä on syvyyskamera sekä makro. Myös 16 megapikselin etukamera on varustettu Quad Pixel -tekniikalla.

Female hand holding black smartphone with blank screen isolated on white background; Shutterstock ID 1381530902; Purchase Order: –

Puhelimessa käytetään Snapdragon 662 -järjestelmäpiiriä. Tarjolla on neljän gigatavun käyttömuisti ja 128 gigatavun sisäinen tallennustila, joka on laajennettavissa enintään yhden teratavun microSD-muistikortilla. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa.

Puhelin on myös varustettu Google Assistant -painikkeella ja kuulokeliitännällä. Laitteen ulkomitat ovat 172,1 x 76,8 x 9,7 millimetriä. Painoa on 221 grammaa.

Motorola Moto G9 Power -puhelinmallin saatavuutta tai suositushintaa Suomessa ei kuitenkaan vielä ole kerrottu yhtiön tiedotteessa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/motorola-moto-g9-power-puhelimessa-on-melkoinen-akku/

Aiheeseen liittyvät artikkelit