Monilinssisistä kameroista tuttu Light julkisti yhteistyösopimuksen Sonyn kanssa

Light tunnetaan parhaiten 16 linssiä hyödyntäneestä L16-kamerasta. Pian Lightin kamerateknologiaa nähdään myös älypuhelimissa yhdessä Sonyn kanssa.

Useiden linssien hyödyntäminen ei sinällään ole älypuhelimissa uusi juttu, sillä kaksois- ja kolmoiskameroita nähdään nykyään jo edullisissakin älypuhelimissa. Vastajulkistetun Lightin ja Sonyn välisen yhteistyösopimuksen ja siitä kertovan lehdistötiedotteen mukaan valmistajilta on luvassa kameroita joissa käytetään neljää tai useampia linssejä, Lightin kehittämiä ohjelmistoja ja Sonyn kehittämiä sensoreita.

Useiden linssien käytön ideana on, että kuvanlaatua voidaan kasvattaa ilman että älypuhelimen tai kameran koko kasvaa merkittävästi. Sony ja Light tulevat myymään kehittämiään mobiilikameroita myös muille valmistajille. Light aikoo tiedottaa myöhemmistä kumppanuuksista tarkemmin lähiaikoina ja osallistuu myös MWC 2019 -messuille.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/monilinssisista-kameroista-tuttu-light-julkisti-yhteistyosopimuksen-sonyn-kanssa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit