Huawei julkisti myös FreeBuds 4 -kuulokkeet – melunvaimennus mukautuu olosuhteisiin ja myös korvien muotoon

Huawei julkisti uuden älykellon lisäksi myös uudet FreeBuds 4 -TWS-kuulokkeet. Valmistajan uusin nappikuuloke on varustettu aktiivisella Adaptive Ear Matching -taustamelun vaimennuksella.

Avoimeen rakenteeseen perustuvat FreeBuds 4 -kuulokkeet on varustettu päivitetyllä open-fit ANC -teknologialla. Kuulokkeiden Adaptive Ear Matching -teknologia tunnistaa automaattisesti käyttäjän korvan muodon sekä käyttöolosuhteet ja optimoi melunvaimennusasetukset niiden mukaan. FreeBuds 4 -kuulokkeissa on myös kaksoismikrofonijärjestelmä, jonka ansiosta kuulokkeet kykenevät sulkemaan taustamelun aiempaa FreeBuds 3 -malliversiota tarkemmin.

Huawei FreeBuds 4:ssä on nestekidepolymeerikomposiittikalvo (LCP), joka toistaa jopa 40 kilohertsin taajuudet. Kuulokkeissa käytetään 14,3 millimetrin bassoelementtiä. Jykevämpää bassontoistoon tähtäävät myös bassonparannusmoottori sekä bassoputki.

Ilman aktiivista taustamelua riittää FreeBuds 4 -kuulokkeiden akku jopa neljän tunnin musiikin toistoon. Latauskotelon avulla kokonaistoistoaika yltää 22 tuntiin. Kun aktiivinen taustamelun vaimennus on kytkettynä päälle, musiikkia voi kuunnella yhdellä latauksella 2,5 tuntia.

Edeltäjäänsä FreeBuds 3:een verrattuna Huawei FreeBuds 4:n kokoa on hiottu 13 eri kohdasta, minkä ansiosta kuulokkeet ovat aiempaa kevyemmät. Yksi korvanappi painaa nyt 4,1 grammaa. Latauskotelo on 21,2 millimetrin paksuinen ja 38 gramman painoinen. Huawei FreeBuds 4 -kuulokkeisiin voi liittää kaksi laitetta samanaikaisesti.

Huawei FreeBuds 4:n värivaihtoehdot ovat valkoinen Ceramic White ja hopeinen Silver Frost. Kuulokkeiden suositushinta on 149 euroa, ja niiden myynti Suomessa alkaa elokuussa 2021.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/huawei-julkisti-myos-freebuds-4-kuulokkeet-melunvaimennus-mukautuu-olosuhteisiin-ja-myos-korvien-muotoon/

Aiheeseen liittyvät artikkelit