Nokian tulevasta Nokia 9.2 PureView -lippulaivamallista vuoti teknisiä tietoja – Tältä laite voisi näyttää

Ben Geskin on luonut HMD Globalin seuraavasta lippulaivamalli Nokia 9.2 PureView -puhelimesta vuotaneiden teknisten tietojen perusteella mallinnoksen siitä, miltä puhelin voisi näyttää.

GizChinan saamien tietojen mukaan puhelimen takaa löytyy neljä kameraa. Näistä jokaisen tarkkuus on 13 megapikseliä. Toisena huomiona puhelimen etupuolella ei ole ilmeisesti näyttölovea tai -reikää, joten etukamera on mahdollisesti sijoitettu esiin ponnahtavaan telakkaan.

Teknisten ominaisuuksien puolesta Nokia 9.2 PureViewistä löytyy näillä näkymin Snapdragon 865 -suoritin, kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kuusituumaisen P-Oled näytön tarkkuudeksi odotetaan 2560 x 1440 pikseliä ja akun kooksi 3500 milliampeerituntia.

Kyse on siis Ben Geskinin omasta visiosta, eikä kyse ole virallisista vuotaneista kuvista. Vielä ei myöskään ole täysin varmaa, milloin uusi malli julkistetaan virallisesti.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/nokian-tulevasta-nokia-9-2-pureview-lippulaivamallista-vuoti-teknisia-tietoja-talta-laite-voisi-nayttaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

OnePlus julkaisi virallisia kuvia OnePlus 7T:stä
Samsung panostaa selfiekameraan tulevassa C7 Pro -...
Googlen
Gboard päivittyy ulkoisesti Material You -...