Obsbot Me -älypuhelinjalusta osaa seurata kuvauskohdettaan automaattisesti

Obsbot Me on kolmijalkainen ja motorisoitu älypuhelinjalusta, jota ohjaa tekoäly. Sen avulla voi älypuhelimen kameralla voi kuvata niin, että kuvauskohde pysyy keskellä näkökenttää.

Obsbot Me -jalustan rungossa on 120 asteen laajakuvakamera, jonka ansiota jalusta osaa seurata kuvauskohteen liikkumista automaattisesti jopa 150 asteen kääntyvyydellä. Tekoäly ohjaa kamerajalustan moottorin liikettä. Sen ansiosta jalusta osaa kääntyä kuvauskohteen suuntaan ja myös rajata kuvauskohteen. Tarkoituksena on pitää kuvattava kohde aina kuvauksen keskipisteessä.

Edustajan tiedotteessa Obsbot Me’n kerrotaan olevan helppo käyttää, sillä erillistä puhelinsovellusta ei tarvita. Kamerajalustaa voidaan ohjata yksinkertaisin elein esimerkiksi kuvaamisen aloittamiseen ja selfiekuvien ottamiseen. Kamerajalusta on yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa, sillä kaapeleita tai Bluetooth-yhteyttä ei tarvita. Älypuhelimen kameraa voi käyttää joko vaaka- tai pystyasennossa tilanteesta riippuen.

Runko on taitettavissa ja kolmijalan voi irrottaa kuljetuksen ajaksi. Painoa jalustalla on vain 200 grammaa.

Obsbot Me on heti myynnissä 179 euron suositushintaan.

 

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/obsbot-me-alypuhelinjalusta-osaa-seurata-kuvauskohdettaan-automaattisesti/

Aiheeseen liittyvät artikkelit