Jaybird Vista 2 -kuulokkeet kestävät rajummassakin menossa

Jaybird Vista 2 -urheilukuulokkeet on täysin langattomat tulppakuulokkeet, jotka sietävät hikeä, kosteutta, pölyä, pudotuksia ja kolauksia. Tämän myötä kuulokkeet sopivat kaikenlaiseen urheiluun, luonnossa liikkumiseen ja käyttöön lähes missä ääriolosuhteissa tahansa.

Uudet Jaybird Vista 2 -kuulokkeet täyttävät Yhdysvaltain armeijan MIL-STD 810G -standardin ja IP68-kestävyystason vaatimukset. Kuulokkeiden suunnittelussa on otettu entistä paremmin huomioon myös käyttöympäristö. Kuuloketta kevyesti tuplanapauttamalla voidaan valita joko aktiivinen taustamelun vaimennus tai paremmin ympäristön äänet läpi päästävä SurroundSense-tila. Molemmissa kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, ja WindDefense-kangaspinnoite ehkäisee tuulen huminaa niissä.

Jaybird Vista 2 -tulppakuulokkeissa on uudenlaiset korvien mukaan mukautuvat geelimäiset korvatuet. Niiden ansiosta kuulokkeet on helppo asettaa korviin, jossa ne pysyvät paikoillaan liikkuessa. Kuulokkeissa on myös automaattinen korvantunnistus, jonka ansiosta äänentoisto käynnistyy tai sammuu automaattisesti kuulokkeen asettuessa korvaan tai korvasta poistettaessa.

Kuulokkeissa on kuuden millimetrin elementit, ja omia ääniasetuksia voi räätälöidä Jaybird-sovelluksen taajuuskorjaimella, josta löytyvät säätimet bassolle, keskiäänille ja diskantille. Sovelluksessa on myös valmiita urheilijoiden tallentamia kuunteluasetuksia.

Kuulokkeissa riittää virtaa täydellä latauksella jopa kahdeksaksi tunniksi ja lisävirtaa voi ladata matkakotelolla, josta ladattuna virtaa riittää jopa 24 tunniksi. Jo viiden minuutin lataus tuottaa riittävästi virtaa tunnin kuunteluun. Myös latauskotelo on suojattu iskuilta, kosteudelta ja pölyltä IP54-kestävyysstandardin mukaisesti. Koteloa voi ladata joko USB-C-laturilla tai langattomalla laturilla.

”Huippuluokan äänentoisto on äärimmäisen tärkeä asia myös urheilijoiden kuulokkeissa, koska se auttaa heitä ylittämään itsensä ja rikkomaan rajoja”, kommentoi Jaybirdin johtaja David Raffone. ”Yhtäältä on tärkeää olla tietoinen ympäristöstään. Olemmekin työskennelleet yhdessä ammattiurheilijoiden kanssa saavuttaaksemme tasapainon näiden välillä kehittyneen teknologian avulla. Missä ikinä käyttäjä seikkaileekaan, Vista 2 tuo mahtavan äänentoiston korviin laadukkaasti ja silti turvallisesti.”

Jaybird-sovelluksessa on lisäksi paikannustoiminto, jonka avulla sekä kuulokkeet että kotelo on helppo paikantaa, jos ne ovat kadoksissa. Jaybird-sovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Langattomat Jaybird Vista 2 -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin mustina, harmaina ja sinisinä 199 euron suositushintaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/jaybird-vista-2-kuulokkeet-kestavat-rajummassakin-menossa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit