ZTE toi Nubia Red Magic Mars -pelipuhelimensa myyntiin Suomeen ja muualle Eurooppaan

ZTE esitteli Nubia Red Magic Mars -pelipuhelimensa alun perin Kiinassa viime vuoden lopulla. Nyt pelipuhelin on saapunut myyntiin myös Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Android 9 Pie -käyttöjärjestelmällä toimivan Nubia Red Magic Marsin suorittimena toimii Snapdragon 845 ja tarjolla on versiosta riippuen 6/8 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy puolestaan 64/128 gigatavua.

Kuusituumaisen LCD-näytön resoluutio on 2160 x 1080 pikseliä. Sen rinnalta löytyvät stereokaiuttimet ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Pääkameran resoluutio on 16 megapikseliä, etukameran erottelukyvyn ollessa kahdeksan megapikseliä. Pelisessioihin virtaa antaa 3800 milliampeeritunnin akku.

Pelipuhelimeksi Nubia Red Magic Marsin tekevät kapasitiiviset olkanäppäimet sekä suorittimen höyrykammioon perustuva jäähdytysjärjestelmä. Puhelimen takapuolelta löytyy myös pelilaitteille ominainen led-nauha.

Virallisessa verkkokaupassa 6/8 gigatavun mallia myydään 399 eurolla, kun taas 8/128 gigatavun malli on 449 euroa. Puhelimen tarjoamaan suorituskykyyn nähden hinta onkin kohtuullisen kilpailukykyinen moniin kilpailijoihin verrattuna.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/zte-toi-nubia-red-magic-mars-pelipuhelimensa-myyntiin-suomeen-ja-muualle-eurooppaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Razer julkisti Nintendo Switchiä matkivan mobiilip...
Testi: Lenovo Tab M10 FHD Plus -tabletti – Edullin...
Apple esitteli uudet iPad- ja iPad Mini -tablettim...