Facebook ja Ray-Ban esittelivät Stories-videokameralasit virallisesti

Facebook on julkaissut yhdessä Ray-Banin kanssa Stories-nimiset videokameralasit. Kyseisillä laseilla voi tallentaa korkeintaan 30 sekunnin videota ja kuvia.

Kuten kerroimme jo aiemmin, lasien kahta viiden megapikselin kameraa voi ohjata kosketuksen lisäksi myös äänikomennoilla. Laseille voi tokaista esimerkiksi: ”Hey Facebook, take a video.” Lisäksi laseissa on sisäänrakennetut kaiuttimet, joten niitä voi käyttää musiikin kuuntelemiseen sekä puheluihin.

Tuotteen yhtenä ideana on, että käyttäjä saa jättää puhelimensa taskuunsa tai laukkuunsa, ja voi silti tallentaa helposti ohikiitäviä hetkiä. Laseista on tarjolla sekä aurinkolasit, kirkkailla linsseillä varustettu versio että tummennusta kirkkauden mukaan vaihtava versio. Sankavaihtoehtoja ovat Ray-Banin klassiset Wayfarerit, Meteorit sekä Roundit.

Ray-Ban Storiesit ovat saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Irlannissa, Italiassa ja Isossa-Britanniassa 299 dollarin (noin 254 euroa) hintaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/mobiiliuutiset/facebook-ja-ray-ban-esittelivat-stories-videokameralasit-virallisesti/

Aiheeseen liittyvät artikkelit