Valtavalla 18000 milliampeeritunnin akulla varustetun Energizer-puhelimen joukkorahoitus epäonnistui täysin

Energizer

Energizer P18K Pop erottui massasta isolla 18000 milliampeeritunnin akulla ja esiin hyppäävällä etukameralla. Ostajia laite ei kuitenkaan kiinnostanut.

Vertailun vuoksi tavanomaisessa älypuhelimessa on yleensä noin 3000 – 4000 milliampeeritunnin akku. P18K Popin 18 watin pikalatausta tukevan akun luvattiin kestävän jopa 50 päivää standby-tilaa ja 48 tuntia videotoistoa.

P18K Popin toinen erikoinen ominaisuus oli sen 16 + 2 megapikselin kaksoisetukamera, joka on sijoitettu esiin ponnahtavaan telakkaan. Näin ollen puhelimessa ei ole lainkaan näyttölovea. Puhelimen takaa löytyy puolestaan 12 + 5 + 2 megapikselin kolmoiskamera.

Puhelimen prototyyppi esiteltiin tämän vuoden Mobile World Congress -tapahtumassa, jossa se keräsi paljon median huomiota. Joukkorahoituspalvelu IndieGoGossa noin 480 eurolla kaupattu puhelin epäonnistui kuitenkin ostajien löytämisessä täydellisesti. Yli miljoonan rahoituspotista kerättiin kasaan vain reiltu 13 000 euroa 11 eri ostajaehdokkaalta. Eräs syy tähän saattoi olla, että suurikokoinen akku teki puhelimesta hervottoman möhkäleen tavallisiin ohuisiin puhelimiin verrattuna.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/valtavalla-18000-milliampeeritunnin-akulla-varustetun-energizer-puhelimen-joukkorahoitus-epaonnistui-taysin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit