WhatsApp julkisti odotetun toiminnon: pikaviestejä voi nyt lähettää usealta eri laitteelta ilman puhelimen avustusta

WhatsApp on tukenut aiemminkin työpöytä- ja web-sovelluksien kautta lähetettyjä viestejä, mutta puhelimen on aina täytynyt olla päällä välittämässä viestejä. Uuden arkkitehtuurin myötä WhatsApp tukee aidosti useampia laitteita yhtä aikaa.

Vanhassa arkkitehtuurissa WhatsAppin työpöytä- tai web-versioista lähetetyt viestit kulkivat ensin puhelimeen ja vasta sen kautta vastaanottajalle. Näin mikäli puhelimesta oli vaikkapa virta loppu, ei viestien lähettäminen onnistunut.

Uudessa järjestelmässä viestit kulkevat Facebookin mukaan suoraan työpöydältä tai web-versiosta suoraan vastaanottajalle, mutta edelleen alusta loppuun saakka salattuina. Yhteensä omaa WhatsApp-tiliä voi käyttää puhelimen lisäksi neljältä eri tietokoneelta, mutta ei kuitenkaan kahdesta eri puhelimesta.

Uutta arkkitehtuuria betatestataan ensin pienellä käyttäjäjoukolla. Mikäli kaikki sujuu hyvin, muutokset otetaan hiljalleen käyttöön kaikkien käyttäjien kohdalla. Betaan voi hakea mukaan näiden ohjeiden avulla.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/mobiiliuutiset/whatsapp-julkisti-odotetun-toiminnon-pikaviesteja-voi-nyt-lahettaa-usealta-eri-laitteelta-ilman-puhelimen-avustusta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Huawei Mate 30 Pro -puhelimesta vuotanut uusi mark...
Samsung Galaxy Tab S6:sta vuoti kuvia – Tarjolla k...
Sharp esitteli kahdella näyttölovella varustetun A...
Testissä
OnePlus Buds Pro -kuulokkeet – Vastamelut...