WhatsApp julkisti odotetun toiminnon: pikaviestejä voi nyt lähettää usealta eri laitteelta ilman puhelimen avustusta

WhatsApp on tukenut aiemminkin työpöytä- ja web-sovelluksien kautta lähetettyjä viestejä, mutta puhelimen on aina täytynyt olla päällä välittämässä viestejä. Uuden arkkitehtuurin myötä WhatsApp tukee aidosti useampia laitteita yhtä aikaa.

Vanhassa arkkitehtuurissa WhatsAppin työpöytä- tai web-versioista lähetetyt viestit kulkivat ensin puhelimeen ja vasta sen kautta vastaanottajalle. Näin mikäli puhelimesta oli vaikkapa virta loppu, ei viestien lähettäminen onnistunut.

Uudessa järjestelmässä viestit kulkevat Facebookin mukaan suoraan työpöydältä tai web-versiosta suoraan vastaanottajalle, mutta edelleen alusta loppuun saakka salattuina. Yhteensä omaa WhatsApp-tiliä voi käyttää puhelimen lisäksi neljältä eri tietokoneelta, mutta ei kuitenkaan kahdesta eri puhelimesta.

Uutta arkkitehtuuria betatestataan ensin pienellä käyttäjäjoukolla. Mikäli kaikki sujuu hyvin, muutokset otetaan hiljalleen käyttöön kaikkien käyttäjien kohdalla. Betaan voi hakea mukaan näiden ohjeiden avulla.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/mobiiliuutiset/whatsapp-julkisti-odotetun-toiminnon-pikaviesteja-voi-nyt-lahettaa-usealta-eri-laitteelta-ilman-puhelimen-avustusta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MediaTek esitteli uudet kymmenytimiset Helio X23- ...
Testissä
Honor 50 -puhelin – Valmistajan näyttävä ...
Pikavilkaisu:
Samsung Galaxy Fold 5G -puhelin on v...