Applen julkistama iPadOS-käyttöjärjestelmä tekee tablettien työpöytäkäytöstä helpompaa

Apple on julkistanut WWDC 2019 -tapahtumassa iPadeille muokatun iOS-version, iPadOS:n. Sen tarkoituksena on hyödyntää iPadien suurempaa näyttöä ja mahdollistaa tablettien käyttö paremmin työpöytäkäytössä.

iPadOS:n kotinäytöllä ruudulle mahtuu aiempaa enemmän kuvakkeita ja widgettejä.  iPadien näytölle saa jatkossa avattua useampia sovelluksia ja halutessaan myös näppäimistön voi avata pienempään tilaan. Myös saman sovelluksen voi avata kahteen eri ikkunaan, mikä helpottaa esimerkiksi asiakirjojen kanssa työskentelyä. Asiakirjojen selausta ja muokkausta on lisäksi nopeutettu selauspalkin ja kosketuseleiden avulla.

Tiedostojen hallinnointi on tehty entistä helpommaksi ja SD-muistikortit ja USB-muistit voi jatkossa liittää suoraan iPadiin. Apple Pencil toimii puolestaan jatkossa vain yhdeksän millisekunnin viiveellä aiempaan 20 millisekuntiin verrattuna. Lisätietoja uudistuksista löytyy täältä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/applen-julkistama-ipados-kayttojarjestelma-tekee-tablettien-tyopoytakaytosta-helpompaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit