Motorola Defy -puhelin on tehty kestämään rankkaakin käsittelyä

Reippaampaan menoon suunnattuja puhelimia valmistava Bullitt on lähtenyt yhteistyöhön Motorolan kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt pölyn-, veden- ja pudotuksenkestävä motorola defy -puhelinmalli.

Motorolan uusi defy on vedenpitävä ja IP68-standardin mukaan sertifioitu laite. Se kestää kaksoistiivistetyn rakenteen ansiosta 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuutin upotuksen. Lisäksi puhelin kestää pudotuksen jopa 1,8 metrin korkeudesta. MIL SPEC 810H -sotilasstandardin mukaisesti sertifioitu puhelin kestää myös äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja.

Motorola defyn 6,5 tuuman HD- -näyttö on suojattu Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Puhelimen perusominaisuuksiin kuuluu 48 megapikselin kennolla ja f1,8-aukolla varustettu kamera, jossa hyödynnetään pikselien yhdistämistekniikkaa. Sen ohessa on myös kahden megapikselin syvyys- ja makrokamera. Järjestelmäalustana käytetään Snapdragon 662 -versiota ja muistia on neljä gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua, ja sitä voi laajentaa microSD-muistikortilla.

Akku on kapasiteetiltaan 5000 milliampeerituntia, ja sitä voi ladata 20 watin TurboPower-pikalatauksella. Motorola defy ulkomitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 millimetriä. Painoa puhelimella on 232 grammaa.

Uusi motorola defy on saatavilla mustan ja taotun teräksen vihreillä värivaihtoehdoilla. Motorola defy tulee valmistajan tiedotteen mukaan myyntiin Suomessa lähiviikkojen aikana 329 euron suositushintaan.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/motorola-defy-puhelin-on-tehty-kestamaan-rankkaakin-kasittelya/

Aiheeseen liittyvät artikkelit