Testi | Xiaomi Redmi Note 10 5G -puhelin – Perusasiat kunnossa, mutta lisäpotkua jää kaipaamaan

Edullinen hinta, riittävästi käyttökelpoisia ominaisuuksia eikä mitään vakavia puutteita. Tätä voi odottaa nykyaikaiselta perustason älypuhelimelta. Ja juuri sellainen myös Redmi Note 10 5G pitkälti on, mutta sen heikkotehoinen suoritin ei aina käytössä miellytä.

Alkuvuodesta julkaistulle Redmi Note 9T:n seuraajaa ei tarvinnut odottaa pitkään, sillä emoyhtiö Xiaomi ilmoitti uuden mallin tulevan Suomen markkinoille myyntiin 7. kesäkuuta. Puhelin tuli samalla 249 euron suositushinnalla, mutta julkistuksen jälkeen puhelin oli viikon ajan tarjolla 199 euron hintaan. Myös Note 9T:n suositushinta putosi myyntiintulon jälkeen nopeasti noin 199 euron luokkaan, joten samaa voisi uumoilla tapahtuvan Note 10:n kanssa.

Muutoksia on tapahtunut niin pellin alla kuin myös ulkokuoressa. Puhelin tulee Suomeen vain yhtenä muistivariaationa, joka tarkoittaa neljää gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa.

Koska Redmi Note 10 edustaa markkinoiden halvimpien 5G-puhelinten luokkaa, alkaa joukko olemaan jo aika ruuhkainen. Kilpailijoina pysyy edelleen Samsung Galaxy A32 5G 249 euron suositushinnallaan. Sen lisäksi mainittavia kilpailijoita on OnePlus Nord N10 5G, Samsung Galaxy A22 5G ja Motorola Moto G50 5G. Jos 5G-yhteyksille ei koe tarvetta, niin tarjolla on myös Nokia 5.4.

Redmi Note 10 myyntipakkauksen sisältöä voi pitää nykypäivän standardein jopa runsaana, sillä paketti sisältää seinälaturin, USB-C – USB-A -kaapelin, käyttöohjeet sekä silikonisen suojakuoren.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/testi-xiaomi-redmi-note-10-5g-puhelin-perusasiat-kunnossa-mutta-lisapotkua-jaa-kaipaamaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit