Samsung Galaxy S20 -malliston perusversio rikkoutuu tuoreen testin perusteella Plus ja Ultra -malleja helpommin

SquareTraden testien perusteella Samsung Galaxy S20 -perusmalli on hieman Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra -malleja heikommin fyysistä rasitusta kestävä puhelin.

Testeissä Galaxy S20 -malleja tiputettiin kahden metrin korkeudesta, upotettiin veteen, taivutettiin ja pyöriteltiin etäisesti pesukonetta muistuttavassa laitteessa. Pudotuksissa kaikki puhelimet kärsivät melko pahoja vaurioita, ja muutenkin niiden tulokset olivat monissa testeissä suunnilleen samaa luokkaa.

Toki eri testejä on kokeiltu vain yhdellä laitteella per malli eikä testien otanta ole siksi kovin suuri, mikä voi osaltaan vaikuttaa tuloksien luotettavuuteen varsinkin pudotustestien ja koneessa pyörittelyn kohdalla.

Tavallinen Galaxy S20 -malli menestyi kuitenkin muita malleja keskimäärin kehnommin, ja sen rikkoutumisen riskiksi annettiin keskimääräistä suurempi todennäköisyys 81 pisteellä. Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra -mallit jäivät keskitason riskialueelle 71 ja 70 pisteellä. Vertailun vuoksi edellinen Galaxy S10 -mallisto keräsi samasta testistä 73-76 pistetettä mallista riippuen.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/samsung-galaxy-s20-malliston-perusversio-rikkoutuu-tuoreen-testin-perusteella-plus-ja-ultra-malleja-helpommin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit