Testi | MSI Modern AM271 -All-In-One-PC – Tehokas kokoonpano kätevässä paketissa mutta näyttö ja hinta turhauttavat

All-in-One-tietokoneet eivät ole lainkaan uusi keksintö, mutta kategorian Windows-laitteiden myynnit eivät koskaan saavuttaneet Applen iMac -mallien suosiota. Windows AIO -laitteiden määrä markkinoilla on vähentynyt kovimmasta boomista selkeästi, mutta edelleen näytön sisään koottuja tietokonemalleja putkahtelee markkinoille tasaisin väliajoin. Kokeilimme niistä yhtä.

Muropaketin testiin saapui MSI Modern AM271 -AIO-tietokone, joka on varusteltu varsin vakuuttavilla komponenteilla. Prosessorina on uunituore 11. sukupolven Intel Tiger Lake Core i7-1165G7, jonka kaveriksi saa jopa 64 gigatavua DDR4-muistia. Tallennusmediana on 512 Gt NVMe SSD-asema.

MSI Modern AM271 on hinnoiteltu noin 2000 euron tuntumaan, joten tietokone kilpailee suoraan esimerkiki 27-tuumaisen Apple iMacin ja tehokkaiden Windows 10 -kannettavien kanssa. Tässä hintaluokassa on äärimmäisen hyviä vaihtoehtoja, joten MSI:n on todellakin täytynyt luoda onnistunut kokonaisuus, mikäli tarkoitus on saada koneita kaupaksi suositushinnalla.

Muropaketin testissä pureudutaan tarkemmin MSI Modern AM271 -tietokoneen ominaisuuksiin ja vertaillaan tietokoneen suorituskykyä viimeaikaisten kannettavien kanssa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkatestit/testi-msi-modern-am271-all-in-one-pc/

Aiheeseen liittyvät artikkelit