HP täydentää Chromebook-mallistoaan yhdellä mallilla ja tuo myyntiin myös AiO-mallin

HP:n uusissa Chrome OS -malleissa on parikin erikoisuutta, nimittäin uusi HP Chromebook x2 11 on varustettu Snapdragon-suorittimella ja HP Chromebase AiO on varustettu kääntyvällä näytöllä.

HP Chromebook x2 11 perustuu Snapdragon 7c -suorittimeen ja se tukee myös 4G LTE -yhteyksiä. Kannettavan 11-tuumaisessa näytössä käytetään 2K-tarkkuutta ja sen kuvauhde on 3:2.

Kannettavassa on täysikokoinen, irrotettava näppäimistö, mutta mukana tulee myös monikäyttöisyyttä tukeva langaton, ladattava HP Wireless Rechargeable USI Certified Pen -kynä. Alumiinirunkoiselle kannettavalle luvataan 11 tunnin akkukestoa. Kannettavassa on myös kaksi kameraa: edessä viiden megapikselin laajakuvakamera ja takana kahdeksan megapikselin kamera.

“Qualcommin, HP:n ja Googlen yhteistyön tuloksena syntynyt Chromebook x2 11 on ensimmäinen laatuaan, ja olemme erittäin ylpeitä sen innovatiivisesta muotoilusta. Snapdragonin ansiosta kone pystyy tarjoamaan esimerkiksi korkealaatuista videokuvaa näinkin litteästä kannettavasta, jossa ei ole tilaa tuulettimille”, kertoo Miguel Nunes, Senior Director, Product Management, Qualcomm Technologies, Inc.

HP Chromebook x2 11:n saatavuusaika tarkentuu myöhemmin, ja hinta HP Wireless Rechargeable USI -kynän kanssa sillä on alkaen 699 euroa.

Toinen uutuus eli HP Chromebase All-in-One -pöytäkone on ensimmäinen Chrome-pohjainen All-in-One-kone kääntyvällä näytöllä. 21,5-tuumaisen näytön tarkkuus on Full HD. Näyttöä voi kallistaa 20 astetta, ja sen saa joko pysty- tai vaaka-asentoon. Äänestä huolehtii Audio by B&O ja kaksi viiden watin kaiutinta. Käytettävissä on myös viiden megapikselin kamera, jossa on käytettävissä kytkin, jolla kamera ja mikrofoni on sammutettavissa fyysisesti.

AiO-koneen ytimenä toimii Intelin Core-suoritin, ja SSD-tallennustilaa on tarjolla 256 gigatavua. DRMA-muistia voi olla enintään 16 gigatavua.

HP Chromebase All-in-One on saatavilla loka-marraskuussa, hinnat alkavat 799 eurosta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/hp-taydentaa-chromebook-mallistoaan-yhdella-mallilla-ja-tuo-myyntiin-myos-aio-mallin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit