Razerin Pro Click Mini -hiiri ja Pro Type Ultra -näppäimistö täydentävät valmistajan työkäyttöön suunnattua laitevalikoimaa

Pelituotteistaan tutumpi Razer tarjoaa osaamistaan myös kotikonttoreihin. Uutuusmalleissa on hyvän suorituskyvyn lisäksi painotettu ergonomiaa ja esimerkiksi hiljaista äänitasoa ja vähäistä virrankulutusta.

Pieni koko ja vain 111 gramman paino tekevät Razer Pro Click Mini -hiirestä myös helpon kuljettaa mukana. Symmetriseksi muotoillun hiiren rullan saa joko rullaamaan portaallisena tai portaattomasti, ja sitä voi käyttää myös sivusuunnassa. Hiiren painikkeet klikkausääni on hiottu poikkeuksellisen hiljaiseksi.

Käyttöä helpottamassa on seitsemän ohjelmoitavaa painiketta. Hiiren tarkkuudesta vastaa optinen Razer 5G -anturi.

Hiiren voi parittaa jopa neljään laitteeseen, ja sen voi yhdistää joko Bluetoothilla tai Razer Productivity Dongle -radiolähettimellä. Paristokäyttöiselle hiirelle luvataan käyttöajaksi parhaimmillaan noin 100 päivää käytettäessä BLE-yhteyttä ja litiumparistoja.

Hiiren lisäksi mallistoon tulee uusi, taustavalaistu Pro Type Ultra -näppäimistö. Myös tämän mallin kohdalla on painotettu käytön hiljaisuutta, joten siihen on valittu lineaariset ja äänettömäksi mainitut kytkimet. Painikkeiden alla on myös erilliset vaahtopehmusteen hillitsemässä näppäinääniä. Näppäimistön funktiopainikkeet ovat ohjelmoitavissa.

Varustukseen kuuluu tekonahkainen rannetuki. Myös näppäimistö yhdistyy joko radioteitse tai Bluetooth-yhteydellä. Ilman taustavalaistuksen käyttöä Pro Type Ultra -näppäimistölle luvataan langattomasti käyttöaikaa yli 200 tuntia kummallakin yhteystavalla.

Tämän kaksikon lisäksi myyntiin tulee vielä Pro Glide XXL -hiirimatto. Tämän jätin mitat ovat peräti 940 x 410 x 3 millimetriä.

Suositushinnat ovat seuraavat: Pro Click Mini -hiiri 80 dollaria (noin 69 euroa), Pro Type Ultra -näppäimistö 160 dollaria (noin 138 euroa) ja Pro Glide XXL -hiirimatto 30 dollaria (noin 26 euroa).

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/razerin-pro-click-mini-hiiri-ja-pro-type-ultra-nappaimisto-taydentavat-valmistajan-tyokayttoon-suunnattua-laitevalikoimaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit