The Elder Scrolls VI saattaa saapua vasta seuraavalle konsolisukupolvelle

Bethesdan markkinoinnista vastaavan Pete Hinesin mukaan The Elder Scrolls VI:tä ei kannata odottaa vielä lähivuosina, ja se saapuu todennäköisesti vasta seuraavalle konsolisukupolvelle.

Bethesdan markkinoinnista vastaava Pete Hines on kertonut Gamespotin haastattelussa, ettei The Elder Scrolls -fanien kannata vielä pidätellä hengitystään sarjan kuudennen osan tiimoilta. Bethesdalta on luvassa vielä scifi-teemainen Starfield ennen TES VI:tä, ja jo pelkästään Starfieldiä joudutaan odottamaan vielä hyvä tovi. Onkin todennäköistä, että vasta useiden vuosien päästä valmistuva TES VI julkaistaan PlayStation 5:lle ja seuraavalle Xboxille nykyisten konsoleiden sijaan.

Hinesin mukaan Bethesda julkisti Starfieldin ja TES VI:n reilusti ennakkoon, jotta fanit tietäisivät, että Bethesda panostaa jatkossakin AAA-luokan yksinpelielämyksiin. ”Olisi ollut kiva yllättää fanit Fallout 4:n tavoin muutaman kuukauden päästä ilmestyvällä pelillä, mutta fanien mielenrauha on yllätystä arvokkaampaa”, Hines kertoo.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/the-elder-scrolls-vi-saattaa-saapua-vasta-seuraavalle-konsolisukupolvelle/

Aiheeseen liittyvät artikkelit