Tuntuuko Days Gone liian helpolta? Uusi vaikeusaste ja koko kesän jatkuvat viikkohaasteet tekevät siitä lopun

PlayStation 4:n hittipeli Days Gone saa kesän aikana 12 erikoishaastetta. Jo nyt tarjolla on myös huomattavasti haastavampi pelimuoto.

Huhtikuussa ilmestynyt Days Gone on saanut uuden vaikeusasteen, joka kantaa nimeä Survival, kertoo PlayStation Blog. Nimensä mukaisesti uusi vaikeusaste tarjoaa todellista selviytymiskamppailua, jossa viholliset ovat vaarallisempia, eikä pelaaja näe koko ajan pikkukarttaa tai muita pelaamista helpottavia symboleja. Peliin lisättiin myös uusia Trophy-palkintoja Survival-tasolla pelaaville.

Kesän aikana on luvassa myös 12 pelihaastetta, jotka lisätään Days Goneen viikottain. Myöhemmin kesäkuussa käynnistyvät haasteet laittavat pelaajan muun muassa kamppailemaan loputonta zombie-laumaa vastaan ja kaahailemaan petollisia reittejä moottoripyörällä. Haasteiden peittoamisesta on luvassa palkintoja, ja niissä voi myös kilpailla Leaderboard-listoilla.

Alta näet esittelyvideon Days Gonen ilmaisesta sisällöstä. Peli on saatavilla yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/tuntuuko-days-gone-liian-helpolta-uusi-vaikeusaste-ja-koko-kesan-jatkuvat-viikkohaasteet-tekevat-siita-lopun/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Metro Exodus sai upealta näyttävän trailerin – Keh...
Bethesda korjasi Fallout 76:ssa todella helpon hui...
Kokeilu |
Nokia Streaming Box 8000 -mediatoistin –...