Steamin syysalennukset käynnistyivät – Tarjolla rutkasti pelattavaa pimeneviin iltoihin

Steamin perinteiset syysalennukset tarjoavat pelikokemuksia laidasta laitaan: alennuslaarista löytyy niin isoja AAA-pelejä, kuin myös pienempiä mutta sitäkin kiehtovampia indie-pelejä.

Marraskuun pimenevät illat kutsuvat pelaamaan, sillä Steamissa on pyörähtänyt käyntiin syysalennukset. Alennusten lisäksi myös Steam Awards -pelipalkinnot ovat tehneet paluun: palvelun käyttäjät voivat itse nimittää eri hupaisiin kategorioihin mieluisiaan suosikkejaan.

Pystejä on luvassa ainakin vuoden pelille ja vuoden pelikehittäjille. Pelien nimittämisestä, pelaamisesta ja peliarvioiden tekemisestä saa erilaisia badge-merkkejä, joiden avulla käyttäjät voivat nousta uusille tasoille.

Alennuslaareista löytyy pelejä kuten Civilization 6 (18 €), Rainbow Six Siege (14 €), Endless Space 2 (14 €) ja Graveyard Keeper (12 €). Laarit ovat syvät, sillä niistä löytyy parhaillaan yli 14 000 peliä, muistuttaa Pcgamer.

Alennusmyynnit jatkuvat marraskuun 27. päivään asti.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/steamin-syysalennukset-kaynnistyivat-tarjolla-rutkasti-pelattavaa-pimeneviin-iltoihin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit