Epic Games Storessa jaettu peli ei toiminut kunnolla koska sen tiedostoissa luki sana ”Steam”

Epic Games Store on jakanut parin päivän ajan ilmaista Axiom Vergeä. Pelin toimivuuden kanssa on kuitenkin ollut pahoja ongelmia, sillä pelin tiedostoissa oli käytetty sanaa Steam, ja kyseinen tiedosto oli vahingossa poistettu kun peli oli siirretty EPic Games Storeen Valven Steamista.

Ongelma havaittiin, kun Axiom Vergeä pelanneet pelaajat huomasivat erään tason kaatavan pelin joka kerta. Asiaan perehtyneet pelaajat alkoivat tutkia asiaa vertailivat toimivaa Steam-versiota ja rikkinäistä Epic Games Storen versiota toisiinsa.

Ongelman syyksi paljastui se, että pelin kehittäjä Tom Happ oli putsannut pelistä Valven Steamiin liittyviä tiedostoja. Eräs höyryputkeen liittyvän äänitiedoston nimessä oli kuitenkin niin ikään sana Steam ja se oli vahingossa joutunut poistettujen tiedostojen joukkoon. Sittemmin puuttuva tiedosto on päivitetty myös Epic Games Storen versioon.

Axiom Verge on edelleen tarjolla kokonaan ilmaiseksi Epic Games Storessa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/epic-games-storessa-jaettu-peli-ei-toiminut-kunnolla-koska-sen-tiedostoissa-luki-sana-steam/

Aiheeseen liittyvät artikkelit