Sony: pelien suoratoisto tulee olemaan PlayStation 5:lle yhtä tärkeää kuin fyysiset ja latauspelit

Sony panostaa pelien suoratoistoon, sillä pelialan titaani näkee sen olevan yhtä merkittävässä asemassa kuin muutkin peliformaatit.

Sony ja Microsoft ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä tekemään yhteistyötä, jotta pelien suoratoistopalveluista saadaan tulevaisuudesta entistäkin toimivampia.

Nyt Sony on paljastanut sijoittajatapahtumassa, että pelien suoratoisto tulee olemaan PlayStation 5:lle aivan yhtä tärkeää kuin fyysiset ja digitaaliset pelit. Suoratoistettavat pelit tulevat mitä luultavimmin olemaan eräs ostovaihtoehto jo saatavilla olevien lisäksi.

Muutos on merkittävä, sillä nykyään PlayStation Now -suoratoistopalvelun kirjastoon ilmestyy pelejä huomattavasti myöhemmin niiden julkaisun jälkeen, muistuttaa Pushsquare-sivusto.

Pelien suoratoisto on ollut viime aikoina monien huulilla, etenkin kun Google on ilmoittanut lähtevänsä mukaan pelimarkkinoille oman palvelun myötä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/sony-pelien-suoratoisto-tulee-olemaan-playstation-5lle-yhta-tarkeaa-kuin-fyysiset-ja-latauspelit/

Aiheeseen liittyvät artikkelit