Pokémon Home on nyt kaikkien Pokémon-fanien käytössä – Tarjolla on myös ilmainen tarjous, joka kannattaa hyödyntää

Pokémon Home on palvelu, jonka avulla pelaajat voivatt säilyttää koko Pokémon-kokoelmasi yhdessä paikassa. Palvelu on nyt Pokémon-fanien hyödynnettävissä.

Nintendo Switchille ja mobiililaitteille suunniteltuun Pokémon Home -palveluun voi tallettaa Pokémon-pelisarjan peleistä kerättyjä Pokémoneja. Lisäksi Pokémoneja voi vaihtaa eri tavoin muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Alussa tuettuja pelejä ovat  Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon Homen voi ladata ilmaiseksi eShopista, mutta eräiden lisäominaisuuksien, kuten Pokémonien IV-tietojen tarkastelu, vaatii maksullista premium-tilausta. Se maksaa 15,99 dollaria vuodessa.

Lisäksi palveluun voi tuoda Pokémoneja 3DS-peleistä, jotka tukeavat Pokémon Bankia. Näitä pelejä ovat Pokemon X ja Y, Pokemon Sun ja Moon, Pokemon Omega Ruby ja Alpha Sapphire sekä Pokemon Ultra Sun ja Ultra Moon. Pokémon Homen julkaisun kunniaksi Pokémon Bank on nyt kuukauden ajan käytettävissä ilmaiseksi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/pokemon-home-on-nyt-kaikkien-pokemon-fanien-kaytossa-tarjolla-on-myos-ilmainen-tarjous-joka-kannattaa-hyodyntaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit