Tiesitkö: Valven pelien ikonisessa avauskuvassa poseeraava mies löytyi sattumalta Seattlen kaduilta

Muun muassa Half-Lifeistä, Dota 2:sta ja Counter-Strikeistä tunnetun Valven pelien auetessa näkvässä kuvassa on varmasti tuttu lähes kaikille pelaajille. Kuvassa poseeraava mies ei kuitenkaan ole mikään ammattilaismalli, vaan tavallinen seattlelainen kadunkulkija.

Ray Uenon mukaan hän ja Gabe Newell suunnittelivat Valven ilmettä ja brändiä vuosien 1995 ja 1996 aikana. He yrittivät ensin saada sopivia malleja logokuvaa varten mallitoimiston avulla, mutta se ei ottanut onnistukaseen. Ueno ja Newell halusivat kuvaan ”tavallisen ja raskasrakenteisen” miehen, mutta mallitoimistot lähettivät Valvelle kuvia vain kauniista ja komeista malleista.

Lopulta Valve päätti jalkautua Seattlen kaduille, joilla he ottivat polaroid-kuvia tavallisista ihmisistä ja kadunkulkijoista. Lopulta sopiva malli löytyi paikallisesta kahvilasta tai kirjakaupasta. Muutamia päiviä myöhemmin kaduilta löytyi myös toinen Valven logoissa nähty mies, jolla on venttiili silmässä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/tiesitko-valven-ikonisessa-avauskuvassa-poseeraava-mies-loytyi-sattumalta-seattlen-kaduilta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit