Valve yrittää herättää pahasti epäonnistuneen Artifactin henkiin suurilla muutoksilla

Valve on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan kehittäjä aikoo tehdä perustavanlaatuisia muutoksia pahasti flopanneeseen Artifactiin herättääkseen sen jälleen henkiin.

Valven digitaalisen korttipeli Artifactin alamäki alkoi heti sen julkaisun jälkeen. Se menetti kymmeniä tuhansia pelaajia jo ensimäisten parin viikon aikana, eikä tilanne ole muuttunut sen jälkeen yhtään helpommaksi. Seuraavaksi Artifact tipahti Steamin 100 pelatuimman pelin joukosta, eikä tilanne helpottanut senkään jälkeen kun korttipeli oli menettänyt 97 prosenttia kaikista pelaajistaan alle kahdessa kuukaudessa.

Viimeisen kuukauden aikana yhtäaikaisia Artifactin pelaajia on ollut linjoilla keskimäärin noin 350. Valven oli määrä järjestää alkuvuoden aikana miljoonan dollarin Artifact-turnaus, mutta pelaajakadon myötä turnauksesta ei ole näkynyt eikä kuulunut mitään.

Nyt Valve on rikkonut pelin kehityksen ympärillä vallineen hiljaisuuden tiedotteella, jossa kehittäjä myöntää, että Artifactin menestys ei vastannut Valven odotuksia. Valven mukaan syy ei kuitenkaan ole pelaajissa vaan epäonnistuneessa pelin suunnittelussa.

Alun pelin Artifactia oli määrä päivittää lähinnä uusien korttien lisäyksillä, mutta nyt Valve aikoo uudistaa peliä paljon suuremmin. Muutostyö saattaa kuitenkin kestää varsin pitkään, eikä nykymuotoiseen Artifactiin ole luvassa uutta sisältöä sillä välin.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/valve-yrittaa-herattaa-pahasti-epaonnistuneen-artifactin-henkiin-suurilla-muutoksilla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit