Seuraava Xbox ei tule keskittymään pelkkään upeaan grafiikkaan, sillä tähtäimessä on myös äärimmäisen hyvä pelattavuus

Uusi Xbox tavoittelee suurenmoista pelattavuutta säväyttävän visuaalisen ilmeen ohella.

Microsoft on vilauttanut tämän vuoden E3-messuilla seuraavaa Xboxia, joka kulkee nimellä Project Scarlett. Laitteen sisältä löytyvää rautaa ei esitelty, mutta konsolista kerrottiin sen verran, että pelikoneessa on SSD-levy, ja se tulee olemaan noin neljä kertaa tehokkaampi kuin Xbox One X.

Kyseinen pelikonsoli on tällä hetkellä tehokkain markkinoilla oleva.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kertonut, että Microsoft ei aio panostaa pelkästään näyttävään peligrafiikkaan. Eräs uuden Xboxin tärkeimmistä ominaisuudesta tulee olemaan se, kuinka nopeasti pelit toimivat.

Spencer lausui haastattelussa, kuinka Microsoft pyrkii saamaan pelit latautumaan nopeasti – kaikkein korkeimmalla mahdollisella kuvataajuudella. 4K-pelit 60 FPS -kehysnopeudella ovat Spencerin tiimin eräitä tärkeimpiä tavoitteita.

Mahdollisimman hyvä pelattavuus tulee olemaan seuraavan konsolisukupolven peruslähtökohta, Spencer toteaa. Asiasta uutisoi GameSpot.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/seuraava-xbox-ei-tule-keskittymaan-pelkkaan-upeaan-grafiikkaan-silla-tahtaimessa-on-myos-aarimmaisen-hyva-pelattavuus/

Aiheeseen liittyvät artikkelit