Kolink julkaisi kolme uutta miditornikoteloa

Uudet Kolinkin miditornikotelot ovat nimeltään Inspire K7 ARG, Observatory Lite ja Observatory Lite Mesh.

Kolink vahvistaa jälleen miditornikoteloidensa mallistoa. Tällä kertaa julkaisu sisältää kolme eri mallia, joista kaksi ovat keskenään sisarmalleja. Ne ovat Observatory Lite ja Observatory Lite Mesh.

Kaksikko on muotoilultaan lähes identtinen, mutta erona on kotelon etupaneelin materiaali. Lite-mallissa etupaneeli on karkaistua lasia ja Lite Mesh -mallissa etupaneeli on verkkorakenteinen paremman ilmankierron saavuttamiseksi. Kummassakin tapauksessa kotelon mukana toimitetaan neljä esiasennettua 120 millimetrin RGB-led-valaistua tuuletinta.

Inspire K7 -kotelossa etupaneelia koristaa ARGB-led-nauha ja lisäksi valaistusta saadaan esiasennetusta 120 millimetrin RGB-led-valaistusta tuulettimesta.

Kaikissa malleissa näytönohjaimen pituusrajoitukseksi on asetettu 335 millimetriä ja prosessoricoolerin korkeusrajoitukseksi 160 millimetriä.

Uusien koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Suomessa Observatory Lite- ja Observatory Lite Mesh -koteloiden hinnat alkavat 57,90 eurosta ja Inspire K7 ARGB -kotelon 41,90 eurosta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/kolink-julkaisi-kolme-uutta-miditornikoteloa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit