Intelin uusi kylkiäisenä tuleva prosessoricooleri kuvavuodossa

Kuvavuodon perusteella jäähdytystehossa tuskin nähdään suurta parannusta. Muovin määrä kasvaa ja samalla cooleri saa led-valaistuksen.

Tuoreen kuvavuodon perusteella Intel on päivittämässä kylkiäisenä toimitettavan prosessoricoolerinsa. Kuvan perusteella mitään massiivista muutosta jäähdytystehoon ei ole luvassa, sillä lähinnä muovin määrä on kasvanut.

Uudessa mallissa tuuletinta ja siiliä ympäröi läpinäkyvää muovia olevat siivekkeet. Koristeeksi on saatu myöskin led-nauha. Kuvassa esiintyvä Laminar RM1 -prosessoricooleri on tarkoitettu kaikille alle 65 watin Alder Lake-S -prosessoreille, jotka julkaistaan oletettavasti tammikuussa CES 2022 -messuilla.

Aiemmin syyskuussa vuotaneen kuvan perusteella Laminar RM1 -prosessoricoolerin lisäksi Intelillä olisi oma Laminar RS1 -malli Celeron ja Pentium-prosessoreille. Syyskuinen kuva paljastaa Core i9 -prosessoreille tarkoitetun järeämmän Laminar RH1 -coolerin. Näistä ei ole kuitenkaan tuoreempia vuotoja.

Vuotojen paikkansa pitävyys päästään tarkastamaan reilun kolmen viikon päästä, kun Intel pitää oman keynote-puheenvuoronsa CES 2022 -messujen yhteydessä.

Alla vielä kuva nykyisestä prosessoricoolerista referenssiksi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/intelin-uusi-kylkiaisena-tuleva-prosessoricooleri-kuvavuodossa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit